miércoles, 9 de noviembre de 2011

Resi...què? Resiliència.

Ahir per la tarde al Cafè dels Amics dels Castells, el CEESC va organitzar la presentació del llibre "Resi...què? Resiliència", del autor i educador social Jordi Navarro.


Mitjançant aquesta eina, aquest educador ens presenta vers una reflexió sobre la seva pràctica educativa diferents activitats que li han servit com a base i font d’inspiració per promoure la resiliència. Fruit del recull d'aquestes activitats portades a terme Jordi Navarro va decidir escriure un llibre sobre aquesta temàtica el qual va presentar ahir dimarts 08 de novembre. El seu primer llibre titulat com el seu bloc Resi..què? Resiliència. posa en pràctica la resiliència dirigida a professionals per treballar amb infants i joves i és una guia pràctica i oberta per a totes les persones interessades en la seva promoció, especialment per a aquelles que intervenen amb infància, adolescència i/o joventut en risc social i en l’educació no formal. A la presentació del mateix, l'autor, va parlar del concepte de resiliència, així com de les reflexions que el llibre recull sobre el canvi de perspectiva que ofereix a l’àmbit de l’acció social i com poder-la dur a la pràctica.


La resiliència és la capacitat d’una persona o col·lectiu de fer front i superar adequadament les adversitats i dificultats de la vida, sortint-ne reforçat i transformat positivament, d’una forma socialment acceptable.




Tambè adjunto una adreça d'interès : http://www.resiliencia.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario